Magas vérnyomás tapasztalatok

 

magas vérnyomás

Fodor Istvánné Erika

 Tapasztalatom a tüsirőlEgy hétig "teszteltem" a tüsit. Gerinc- és térdfájdalmam kezelésére használtam. Először, mikor a fájós részre tettem, felerősödött a fájdalom, ezért csak pár percig tartottam ott. Minden alkalommal, naponta többször is egyre tovább tudtam kezelni. A harmadik naptól azonnal enyhült a fájdalom, miután rátettem a térdemre, vagy a derekamra. Innentől kezdve nemcsak gyors, azonnali volt a fájdalomcsillapítás, hanem tartós is /5-6 órán át teljesen fájdalommentes /. Nekem pozitív a tapasztalatom róla. Mindenkinek ajánlom!

Fodor Istvánné Erika.

Hajdúböszörmény

---------------------------------------

terméktapasztalat
 

Fabók Mihály

Az új tüsivel (isoukan) kapcsolatban az alábbi tapasztalataim vannak: rövidebb használati idővel érem el ugyan azt a vérnyomáscsökkentő hatást az alkar alsó harmadán lévő fontos akupunktúrás átjáró pont segítségével. Az ereim sokkal tágabbak és A VÉRNYOMÁSOM a normál tartományban van a korábbi 150-180 helyett. A egyik régi problémám a vérlemezkék összetapadásával kapcsolatos trombózis hajlam, amiből már volt a jobb alsó végtagon mélyvénás trombózisom. A bal csukló verőerének és a láb ereinek lágylézeres besugárzásával kezelem ezt a problémát, sikerrel. Mikroszkóp alatt, láthatóan jobb a vérlemezkék elhelyezkedése egymástól való távolsága, ami a lágylézer hatásának köszönhető. De érezhető is a különbség és már kevésbé hajlamos a lábamban a sérült visszér is begyulladásra, a lézeres kezelések hatására. Fájdalom csillapítására is ajánlom a Isoukant.
Fabók Mihály.
Debrecen

------------------------------

isoukan

Kovács Katalin. Budapest
1. Erősen beütöttem a könyökömet. Bizonyára feldagadt volna és kék foltos lett volna, mint ahogyan az egyéb ütéseknél lenni szokott nálam. Eszembe jutott, hogy hátha jó a Isoukan készülék... A beütött erősen fájó könyökömre tettem. Pár perc múlva elmúlt a fájdalom. Kb. 15 percig tartottam rajta. Az ütés helye nyom nélkül begyógyult. A fájdalom többé nem jött elő.
2. Előfordul, hogy megfájdul a derekam a keresztcsont tájékán. Ekkor fogom a Tüsit Isoukant és a fájó pontra teszem. Pár perc alatt megszűnik a fájdalom.
3. Előfordul, hogy felizgatom magam és ekkor a szívem tájékán szúró fájdalmat érzek. Szív tájékomat simogatom a Tüsivel és ennek hatására elmúlik a fájdalom.
4. Ha a vérnyomásom egy kicsit feljebb megy, ami néha előfordul, pár percig a bal és jobb csuklómon tartom a Tüsi készüléket és rendezi a vérnyomásomat.5. Tibi unokám 5 éves volt, amikor ráesett egy éles szélű asztalra. Megütötte a hasát, enyhén lehorzsolódott a bőre is. Nagyon fájhatott neki, mert keservesen sírt. Ez hétvégén történt, a nyaralónkban, nem tudtam vele orvoshoz menni. Lefektettem az ágyra és kezébe adtam a Tüsit. " Ez a Tiens mentőkészülék!"-mondtam neki. Pár perc múlva mosolyogva kelt fel, teljesen elmúlt a fájdalma.
Ez akkor élmény volt számára, hogy ha Tiens tagok között voltunk, rendszeresen elmesélte az élményét. Egy alkalommal --- egy Debreceni Tiens Szemináriumon.

------------------------------------

Bíróné Irénke

Tapasztalataim a tüsivel-isoukannal:

1./ Amióta a tüsit használom, fejfájásom anélkül elmúlik,hogy valamilyen fájdalomcsillapítót kellene bevennem. A kezelés alatt már érezhetően múlik a fájdalom, és 10-15 percen belül megszűnik.
2./ Ami még ennél is nagyobb eredmény számomra az, hogy kb. 1 hónapja használom a tüsit , ez alatt az idő alatt volt eset amikor a fejfájásom együtt járt egy 150-es magas vérnyomással. A tüsivel elvégeztem a kezelést amit olyan 30 percig folytattam és ezután jött a meglepetés,mert 120-ra csökkent a vérnyomásom anélkül,hogy bármilyen vérnyomáscsökkentő tablettát be kellett volna vennem.
Naponta általában reggel -este használom a tüsit,de este mindennap. Nagyon örülök,hogy megismertették velem ezt az egészségmegőrző lehetőséget ,mert ha már csak 1 szem gyógyszerrel kevesebbet kell fogyasztanom,már megérte.
Köszönettel:

Bíróné Irénke.
Debrecen

-------------------------------

vérnyomás problémák

Lipták Jánosné

Engem egy trauma ért és teljesen összeomlottam egészségileg! Az ideg miatt nem tudtam aludni, elkezdett hullni a hajam, az alacsony vérnyomásom 180-ra ment fel, a szívkoszorú ereimből kettő 90%, egy 75%-osan beszűkült fél év alatt!

Az orvosok annyit tudtak csinálni, hogy kaptam kitágító hálót és egy csomó gyógyszert! Közölték, hogy amíg élek ezeket szednem kell!!
Soha nem voltam gyógyszerszedő és így el voltam keseredve! Az Jani fiamtól kaptam egy kis készüléket ( ez volt e Tüsi )
Fésüléses módszert kezdtem használni naponta 3x10 és lás csodát! 3 nap után tudtam aludni szinte egész éjjel, már ennek is megörültem, hát még annak , amikor két hét után a hajhullásom is elkezdett csökkenni. a vérnyomásom is egyre jobb lett,főleg amikor elkezdtem a csuklóm felett is kezelni magamat!
Mentem a féléves terheléses kontrolra a szívemmel és meglepetésemre javultak az eredményeim! Papp Gulnára tanácsára elkezdtem szedni még plusz kiegészítő termékeket, antilipid teát, cordycepset, chitosant és kalciumot is!
Következő félévesnél már majdnem tökéletesek voltak az eredményeim!
Egy év elteltével semmi problémám nem volt sehol! leálltam saját felelőségemre a gyógyszerekről és azóta sem szedem csak a Tiens termékeket! Már voltam ellenőrzésen azóta is és nem romlott az egészségem egy cseppet sem!
Ezektől orvosi papírjaim is vannak,nem kitalált történet!!!
Köszönöm a fiamnak és a Tiensnek hogy gyógyszerek nélkül élhetek!
Lipták Jánosné

Békéscsabáról

---------------------------

fájdalom csillapítók

Szula Edit
Édesapám 88 éves volt sok-sok problémával küszködött és szerettem volna segíteni rajta amennyire csak lehet, hogy a hátralévő éveiben ne szenvedjen annyira.
Nagyon sok Tiens terméket szedett, amivel bizony nagyon sokat segítettem rajta. Fruktosant, cordyt, gyerekkalciumot chitosant, lipid teát. De mivel nagyon fájósak voltak a térdei, meg mindene úgy döntöttem, hogy veszek még egy Tüsit is hátha az még jobban hozzájárul ahhoz, hogy jobban tudjon mozogni!
Hát sikerült is! A térdeire használtuk először és nagyon jól bejött! Viszont ami még megdöbbentőbb volt, amikor pont ott voltam náluk és édesapám rosszul lett elvesztette az eszméletét! Azonnal hívta édesanyám a mentőt! Én meg azonnal előkaptam a TÜSIT és elkezdtem hátul a nyaki ereknél föl-le simogatni vele! Perceken belül magához tért édesapám! A mentősöknek mikor elmondtam nem akartak hinni a szemüknek! Előfordult még vagy kétszer ugyanez a rosszullét és nagyon jól tudtam kezelni már ezt a rosszullétet!
De sajnos két hónapja édesapám eltávozott, de legalább nem szenvedett annyit!
Köszönöm a Tiens termékeknek!!


Békéscsaba

--------------------------

alacsony vérnyomás
 

Varga Éva.

Tapasztalatom szerint az ütésből származó kék foltok ( gyakran nekimegyek az asztal sarkának ) és a kipirosodott részek is hamarabb begyógyulnak, ha a lézeres tüsivel kezeljük őket.Kimondottan jó érzés, ha a köldök körül a masszírozó funkciót is bekapcsolva óramutató járásával ellentétesen masszírozunk néhány percig.
Javul az anyagcsere ( másnap reggel tapasztalod ) és ha rendszeresen használjuk szebb lesz a bőrünk.Ez utóbbi vonatkozik a combra is.
Belső combon lentről fel és kör körösen masszírozzunk.
Használjuk rendszeresen, alkalmanként 3-4 percig.
Debrecen

 

TIENS (Isoukan) készülék alkalmazási területei és működése >>>>>>>


 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók