Tiens Carb Blocker szénhidrát blokkoló

A fehér vesebab igen hasznos a súlycsökkentés folyamán, hiszen megköti a szénhidrátot és a keményítőt. A fehér vesebab kivonat gátolja az alfa-amiláz emésztőenzim működését, amely fontos szerepet játszik az emésztési folyamatokban. Mint emésztőenzim, az alfa-amiláz felelős a keményítőtartalmú szénhidrátok lebontásáért,

Jótékony hatásai:

Fehér vesebab kivonat:
A fehér vesebab igen hasznos a súlycsökkentés folyamán, hiszen megköti a szénhidrátot és a keményítőt. A fehér vesebab kivonat gátolja az alfa-amiláz emésztőenzim működését, amely fontos szerepet játszik az emésztési folyamatokban. Mint emésztőenzim, az alfa-amiláz felelős a keményítőtartalmú szénhidrátok lebontásáért, mely folyamat során a keményítőt megfelelő formátumúvá alakítja az emésztőrendszer számára.

 Megakadályozva az alfa-amiláz működésbe lépését a fehér vesebab kivonat azt eredményezi, hogy a keményítő emésztetlenül halad át a szervezeten. Így kevesebb kalória épül be, ezzel segítve a fogyást. A fehér vesebab kivonat blokkoló hatásának köszönhetően megakadályozza az elfogyasztott szénhidrátok akár egyharmadának felszívódását és zsírként raktározódását. Hogy a fehér vesebab kivonat ki tudja fejteni hatását egyszerre kell az emésztőrendszerben lennie az emésztésre váró szénhidrátokkal.

Fontos megjegyezni, hogy bár a fehér vesebab kivonat meg tudja akadályozni a keményítő felszívódását, a zsír és cukor felszívódását azonban nem, ezért fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk étrendünkre. Azt is fontos megjegyezni, hogy a fehér vesebab kivonat az emésztésre váró keményítőnek csak bizonyos részét képes meggátolni a feszívódásban, nem az összes bevitt mennyiséget. Ez azt jelenti, hogy nagy mennyiségű keményítőbevitel mellett a fehér vesebab nem biztosítja a fogyást.

Ez a kivonat jelenleg az egyik legjobb keményítő blokkoló, segít fenntartani az egészséges testsúlyt, valamint segítséget nyújt a fogyásban is, ugyanakkor nem fogyókúrás csodaszer. Tehát a kívánt eredmény eléréséhez mindenképpen korlátozni kell a keményítő bevitelt.

A Los Angeles-i Kalifornia Egyetem (UCLA) kutatói bizonyították, hogy a fehér vesebab meg tudja akadályozni a szénhidrát cukorrá való lebomlását. Az emésztőnedvek a szervezetben általában úgy működnek, mint az ollók, a keményítőt szinte “szétvagdossák” apró cukor darabokká. A fehér vesebab kivonat ezt a “vagdosást” akadályozza meg, így a keményítő a rostokhoz hasonlóan, emésztetlenül halad végig az emésztőrendszeren. A kutatásban résztvevők a kísérlet alatt testzsírtömegükből veszítettek, nem pedig az izomzatukból.
Vízmentes koffein:

Ez a koffein dehidratált, vízmentes formája. Egy vízmentes koffeint tartalmazó kapszula hatása hasonló egy pohár kávé hatásához, bár a koffeinkoncentráció különböző lehet.
Ez a koffein olyan formája, mely könnyebben felszívódik, mint a kávé. A fogyókúrázók gyakran érzik magukat lassúnak, fáradtnak, ilyenkor szükségük valamire, mely átsegíti őket ezen, és erre a koffein alkalmas választás. Ez a kalóriamentes élénkítő gyors és hatásos.

Értékesítési érvek:

segít megakadályozni a szénhidrátok cukorrá bomlását a szervezetben

csökkenti a keményítőt tartalmazó élelmiszerek glikémiás indexét, ezért cukorbetegek számára hasznos kiegészítő terápia

nincs izomvesztés (Source: 2007; International Journal of Medical Science)

könnyen feldolgozható

 Használat:

1 kapszula napota kétszer, 15 perccel étkezés előtt

vízzel bevéve

 Csomagolás:

60 kapszula/ doboz (egy havi adag)

Fő összetevők:
Fehér vesebab (Phaseolus vulgaris) kivonat
Száraz koffein
Ascorbic Acid = C-vitamin
Magnézium sztearát = adalékanyag, melyet a gyártás során használnak (csomósodás és ragadásgátló – a por nem ragad a gépbe a tabletták gyártása során)
Hypromellose Shell = sűrítő anyag, gátolja a viszkozitást

Kínai összefüggés:
Kína néhány tartományában, ahol az emberek nagyon egészségesek, vékonyak és hosszúéletűek, a fehér vesebab a mindennapi étrendjük része.

Ezt a terméket sikeresen használjuk Tiens Életmód Programunkhoz.

Amit itt talál! >>>>>

 

Kiszerélés: 60 db. kapszula
Pontérték:  31 PV.
Törzsvásárlói ár:  10 540,-Ft
Fogyasztói ár:  13 175,-Ft

 

Tiens ÁRLISTA

Tiens AKCIÓK

Szervezetünk csodákra képes, csak meg kell tanulnunk, hogyan segítsünk neki az önregeneráló képességét helyreállítani!

Miért élnek a keleti emberek hosszabb ideig?
A videóban elmondom.

Ha kíváncsi a keleti medicina alapfilozófiájára, (titkaira), töltse le INGYENES tanulmányunkat!
A tanulmány letöltéséhez
kattintson ide..

tiens termekek


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók