TIENS Termékfilozófiája

Cégünk mindig is arra törekedett, hogy olyan kitűnő márkájú termékekkel lássák el világszerte a fogyasztókat, amelyek minősítése nem csupán kiváló, hanem hitelt érdemlő is.

A termékek a természet erejét és a csúcstechnológia eredményeit egyesítik, hogy megfeleljenek a globális piaci követelményeknek. Továbbá, a TIENS a termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja a különféle korú és kulturális hátterű emberek számára.

Több ezer különböző fajta cikket forgalmaz, amelyek a mindennapi élethez kapcsolódnak.

A TIENS stratégiai kapcsolatokat épített ki számos ország piacvezető vállalkozásaival annak érdekében, hogy fenntarthassa termékeinek kiváló minőségét és világszerte elismert színvonalát.

Fejlett gyártási eszközöket és eljárásokat vezetett be Németországból, az Egyesült Államokból, Franciaországból és Japánból.

A TIENS cég többek között a következő bizonyítványokat és minősítéseket kapta: ISO9001:2000 Minőségirányítási Rendszer Tanúsítás, Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat (GMP) tanúsítványa, HACCP Élelmiszerbiztonság Irányítási Rendszer Tanúsítás.

A TIENS termékcsaládok elnyerték a „Halal” és „Kosher” minőségi bizonyítványt. A cég számos nemzeti szabadalmi joggal és saját fejlesztésű gyártási technológiával rendelkezik, termelésének technikai folyamatai vezető helyen állnak nem csupán Kínában, hanem nemzetközi viszonylatban is.

A céget a Minőségellenőrzési Egyesület a „Minőségbiztosítás és Szolgáltatási Garancia Vállalkozásának díjával”, az Amerikai Tudományos Akadémia pedig az „Öko-biztonság Legjobb Nemzetközi Vállalkozásának díjával” tüntette ki…

A fogyasztók vásárlási szokásainak megfelelően, a TIENS 110 országban hozott létre kirendeltséget világszerte valamint 50 000 Tréning Központot és Szponzor Pontot, ahol a fogyasztók megvásárolhatják a TIENS termékeit, és élvezhetik azt a könnyed életet, amelyet a TIENS kényelmes és gyors szolgáltatási csatornái biztosítanak számukra.

Ez a cikk a TIENS Hungary Kft. weboldaláról származik. Forrás: TIENS Hungary Kft. weboldala


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók